СЛАВУТИЧ Безалкогольне
Цей сорт поповнив асортимент продукції “Славутича” у квітні 2003 року. «Славутич безалкогольне» - повноцінне безалкогольне пиво міжнародного рівня якості. На відміну від інших вітчизняних аналогів воно виробляється за тією ж технологією, що і традиційне пиво. При цьому застосовується класична рецептура і винятково натуральна сировина: високоякісний ячмінний солод, добірний хміль, найчистіша вода. І тільки на завершальній стадії процесу виробництва, коли пиво увібрало в себе всі характерні для цього напою властивості, із нього видаляється алкоголь. Саме тому «Славутич безалкогольне» має усі притаманні високоякісному пиву преміум-класу споживчі характеристики: густа стійка піна, шляхетний світло-солом'яний колір, ідеальна прозорість напою, а також чистий солодовий смак і тонкий хмелевий аромат.
СЛАВУТИЧ Вайс
Біле пшеничне нефільтроване пиво, яке поповнило асортимент пива “Славутич” у жовтні 2003 року. «Славутич Вайс» від німецького слова «Weiss» - біле) вариться з добірного світлого ячмінного і пшеничного солоду, патоки, високоякісного хмелю та найчистішої води за рецептурою оригінального хмільного напою, популярного у Баварії. Його оригінальний м'який смак обумовлений використанням пшеничного солоду, а також особливою технологією, під час якої пиво не піддається фільтрації.
СЛАВУТИЧ Екстра
Елітне світле пиво, що поповнило родину сортів пива "Славутич" у жовтні 1999 року. "Славутич Екстра" - стало підтвердженням високого професіоналізму пивоварів та сучасного європейського рівня виробництва. Завдяки передовим технологіям і збалансованому складу високоякісних сировинних матеріалів майстри підприємства домоглися особливого неповторного смаку пива. Він наповнений пахощами глибоко збродженого солодово-хмельового напою без сторонніх присмаків та запахів. "Славутич Екстра" має трохи більший ніж у традиційного пива вміст сухих речовин і алкоголю. Це зумовлює більш широкий діапазон споживчих характеристик напою. "Славутич Екстра" не лише вгамує спрагу, а й подарує незабутні відчуття від уживання справді елітного пива.
Славутич Льодове з Лимоном
Це другий сорт хмільного напою, виготовлений за технологічним процесом, схожим до того, що застосовується при виготовленні пива «Славутич Льодове». У світовій класифікації пива цей вид напою відомий під назвою «Ice Beer» (Айс-бір). Принципові технологічні відмінності його виробництва полягають у тому, що в процесі бродіння напій охолоджують до температур, близьких до початку замерзання рідини й утворення мікро-кристалів льоду. Наступний процес фільтрації дозволяє, у тому числі звільнитися і від речовин, що додають характерну для традиційного пива гіркоту.
Особливістю рецептури «Славутич Льодове з Лимоном» є додавання натурального екстракту лимона. Завдяки цьому в смаку новинки виявляється яскравий хмелево-лимонний аромат і особлива м'якість, яка підкреслюється тонами лимону. При цьому збережені всі інші властиві пиву премиум - класу характеристики: густа компактна шапка піни, шляхетний світло-солом'яний колір та ідеальна прозорість.
СЛАВУТИЧ Льодове
Принципово новий для українського ринку вид пива, відомий у світовій класифікації під назвою "Ice Beer" (Айс-бір). Завдяки технологічним особливостям виробництва характерними смаковими властивостями цього напою є яскравий хмельовий аромат і особлива м'якість у смаку, без звичної вираженої гіркоти традиційних сортів. При цьому збережені всі інші притаманні пиву преміум - класу характеристики: густа компактна шапка піни, шляхетний світло-солом'яний колір та ідеальна прозорість.
СЛАВУТИЧ Міцне
Поєднання оригінального тонізуючого винного смаку і легкого хмелевого аромату з помірною гіркотою. Має більший у порівнянні з іншими сортами вміст алкоголю, що надає цьому напою виражений розслаблюючий ефект і робить його особливо приємним увечері, після закінчення напруженого дня. "Славутич Міцне" - пиво для сильних, упевнених у собі чоловіків. "Славутич Міцне" нагороджено золотими медалями на Сьомому (1999) Міжнародному конкурсі пива в місті Сочі (Росія), Третьому (1999) Українському фестивалі пива у Києві "Свято пива", золотою медаллю на міжнародному професійному конкурсі пива і слабоалкогольних напоїв і мінеральних вод у Києві (2000), Гран-Прі на міжнародному професійному конкурсі пива, слабоалкогольних напоїв і мінеральних вод у Києві (2001).
СЛАВУТИЧ Пиво
Легке, глибоко виброджене пиво з чистим солодовим смаком, що гармонійно поєднується з м'якою гіркотою та тонкими пахощами хмелю. Завдяки доброму насиченню має приємний свіжий смак і легко вгамовує спрагу. "Славутич Пиво" - візитна картка майстерності пивоварів підприємства. Воно здатне задовольнити смаки найвибагливіших шанувальників бурштинового напою.
СЛАВУТИЧ Світле
Hайлегше пиво в родині „Славутич”, яке чудово вгамовує спрагу . У жовтні 2002 року «Славутич світле» постало на ринку в оновленому вигляді. Напій було зварено за новою рецептурою. Розробкою його нинішнього смаку займалися кращі дегустатори. У результаті серйозних досліджень з урахуванням змін в уподобаннях українських споживачів експерти знайшли «золоту середину» у сполученні алкоголю й густини. Завдяки цьому нове «Славутич світле» вийшло більш насиченим, гармонійним, із широкою смаковою гамою й ароматом. При незмінно високій якості, притаманній усій продукції ТМ «Славутич», цей напій став ще більш доступним для широкого кола споживачів.
СЛАВУТИЧ Темне
Зварене за оригінальною рецептурою. Традиційні компоненти доповнені карамельним солодом, що додає пиву насичений темний колір і яскраво виражений смак і аромат карамелі. "Славутич Темне" поліпшить самопочуття і підніме настрій навіть у негоду
СЛАВУТИЧ Червоне
Ще один принципово новий для українського ринку вид пива, який поповнив лінійку продукції ПБК “Славутич” у червні 2003 року. Своїм походженням червоне пиво зобов'язане класичному елю, що варили племена кельтів, які проживали на берегах сучасної Великобританії. Завдяки старанням сучасних пивоварів напій здобув сучасне європейське «обличчя», став більш легким, м'яким і прозорим (на відміну від звичайного густого елю), зберігши при цьому його унікальний колір і кращі смакові якості.
|